(`'•.¸(`'•.¸*اأحلى عالم*¸.•'´)¸.•'´ )
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

(`'•.¸(`'•.¸*اأحلى عالم*¸.•'´)¸.•'´ )


 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 لحم موزه بالعنب والليمون

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sandbal

لحم موزه بالعنب والليمون Default6
sandbal


انثى
عدد الرسائل : 247
المدينه : القاهره
العمل/الترفيه : الديكور
تاريخ التسجيل : 21/07/2007

لحم موزه بالعنب والليمون Empty
مُساهمةموضوع: لحم موزه بالعنب والليمون   لحم موزه بالعنب والليمون Emptyالأربعاء أغسطس 08, 2007 9:10 pm

Shocked الرحيم
وبه نستعين
----------------------------
اليوم اقدم لكم اكله جميله جدا بجد ومجربه ودقو وقولو ريكم ولا تنسو الدعاء
flower flower flower flower flower flower flower
المقادير
---------------------
كيلو ونصف لحم بتلوو خالى من العظام ------- 2 ليمون --------3 بصلات --- 2كوب عصير عنب احمر --- 15 فص ثوم -----2ملعقة زيتون اسود --برتقاله ان وجد ---ربطة بقدونس اخضر ----ملعقة زعتر ----ملح --- فلفل ابيض ---- فلفل اسود---- جنزبيل ----قرنفل ----جوزة الطيب ---- فلفل اسود ----قرفه ---- وكلهم ملعقه صغير ممسوحه ما عدا جوزت الطيب فتفيت ---- وورقتين لورى 0000000000000 3 بصلاات--------
الطريقه
-------------------------
الليله السابقه للطهو قطعى اللحم مكعبات صغيره وضعيها فى برام ويضاف الليها عصير العنب الاحمر ويفضل ان يكون حاذق المذاق ثم البقدونس المفروم ويفرق ورق اللورى والزعتر ونصف الثوم المفرى والقرنفل المطحون وبشر برتقاله او ليمونتين ثم عصيرها ثم ثم جميع التوابل والشطه حسب ما تحبو وتقلب جيدا وتوضع فى الثلاجه مش اقل من 12 ساعه
يوم الطهى
سخنى الفرن ثم انشلى اللحم من سائله ويجفف بفوطه جافه حتى يجف جيدامع الاحتفاظ بالسائل ثم يقشرالبصل حلقات
رفيعه جدا ثميسخن قليل من الزيت ويقلب فيه اللحم حتى يحمر لونه ثم يضاف البصل حتى يصفر لونه ثم يرص فى البرام او البيركس ويضاف له السائل المتبقى وعليه باقى الثوم صحيح والملح والفلفل ويزج فى الفرن من ساعتين الى ثلاث ساعات انتى وفرنك بئى حتى ينضج ويضاف له الزيتون المقطه علىالوجه ويقدم مع ارز بسمتى او مكرونه وسلطه خضراء00000000
وبالهنا والشفاء
مع تحياتى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://3alam.ahlamontada.com
 
لحم موزه بالعنب والليمون
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» كبدة الطيور بالعنب الاحمرررر

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
(`'•.¸(`'•.¸*اأحلى عالم*¸.•'´)¸.•'´ ) :: •·.·´¯`·.·• احلى عالم للأسره •·.·´¯`·.·• :: منتدي المطبخ-
انتقل الى: